Osta tai vuokraa asunto Espanjasta!

 

 

 

Golfia ympäri vuoden, vesipuistoja, patikkaretkiä luonnon puistossa, viiniä ja hyvää ruokaa,
aamupala terassilla maistellen oman appelsiinipuun hedelmiä. Ja tietenkin 300 päivää vuodessa aurinkoa.
Siinä muutama hyvä syy miksi Espanja on huippu kohde omalle asunnolle. Valikoimassamme on satoja asuntoja, joten löydämme teille varmasti miellyttävän kodin.

 


Millaista asuntoa etsitte?

Meiltä voitte vuokrata turvallisesti asunnon käyttöönne milloin vain teille sopii. Minimi vuokra-aika on 1 viikko. Tällä hetkellä vuokravälityksessä on noin 50 laadukasta ja täysin varsteltua asuntoa Torreviejassa ja Orihuela Costalla.

Myytävät asunnot

Torreviejan alueella on todella hyvä valikoima uusia ja käytettyjä asuntoja. Asuntojen hinnat ovat kohtuulliset ja eri kokoisia asuntoja on tarjolla hyvin. Voitte valita luksus asunnon golf-kentän vierestä tai kaupunkiasunnon läheltä rantaa ja ostoskeskuksia. Kaikki välittämämme asunnot ovat omistusasuntoja ja tulevat täysin omaan omistukseen.

BaySer toimii myyntiesittelijänä suomessa ja auttaa asunnon valinnassa ja oikeiden ratkaisujen tekemisessä alkumetreiltä asti. Yhteistyö jatkuu halutessanne myös kaupan teon jälkeen esimerkiksi vuokravälitystoiminnalla, jolloin saatte asunnostanne tuottoa silloin, kun ette itse ole paikalla. Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustu Espanjan laajaan asuntotarjontaan sekä ajanviettomahdollisuuksiin.

Toimimme yhteistyössä Torreviejassa toimivien ammattitaitoisten yritysten kanssa ehdottomalla luotettavuudella ja ammattitaidolla.

Asunnon osto: Asunnon osto Espanjasta on helppoa ja nopeaa. Kustannukset ovat selvillä hyvissä ajoin, eikä yllätyksiä tule, kun valitsee oikean ja kokeneen välittäjän. Espanjassa asunnon osto on aina kiinteistökauppa. Kaupassa ostetaan asunto ja siihen kuuluva maa-alue omaksi. Tämä on tärkeää mietittäessä mm. vakuutuksia asuntoon. Asunnon omistaja on itse vastuussa esimerkiksi vesivahingosta, eikä taloyhtiö. Koska kauppa on kiinteistökauppa, on se lainhuudatettava notaarilla ja merkittävä kiinteistörekisteriin ennen kuin kauppa on lopullinen. Sama pätee myös autopaikan ostoon. Kun asuntoa ostaa on erittäin tärkeää valita kumppani joka tuntee paikallisen käytännön ja lait. Vaikka koko Espanjan alueella on yhtenäinen lainsäädäntö kiinteistökaupassa, paikallisia eroja käytännöissä silti esiintyy.
Asuntojen hinnat alkavat 40 000 eurosta, joten asuntoon pääsee kiinni jo todella pienellä sijoituksella. Asunnon kauppahinnan päälle tulee myös muita pakollsia kuluja. Kuluja ovat mm. uuden asunnon hankinnassa I.V.A = arvonlisävero 10% kauppahinnasta. Käytetyn asunnon hankinnassa varainsiirtovero on 10% kauppahinnasta. Lisäksi tulee maksettavaksi rekisteröintikulut 1,2% kauppahinnasta, notaarikulut, käännökset, tulkkaukset, valtakirjat ym. Ohjeellisena sääntönä voidaan pitää että, ostajalle kertyviä kuluja tulee kauppahinnan lisäksi 13 - 15%

Asunnon vuokraus Asunnon osto sijoitusmielessä on nyt todella mielenkiintoista Torreviejan alueella. Asuntojen hinnat ovat alhaiset, ja vuokra-asuntojen kysyntä lomakäyttöön on suurta. Toimimme yhteistyössä paikallisten, kokeneiden ja suomea puhuvien vuokravälittäjien kanssa. Näin asunnon vuokraaminen on helppoa, selkeää ja turvallista. Toki voitte pitää asunnon omana ”piilopirttinä” ja paikkana jonne voi piipahtaa vaikkapa viikonlopuksi vuokraamisen sijaan. Tämä on täysin teidän päätettävissä.

Tietoa Torreviejasta: Torreviejassa oli vuoden 2014 alussa kirjoilla 107 492 asukasta. Yli puolet oli ulkomaalaisia, joten alue on erittäin kansainvälinen ja englannilla tulee toimeen lähes kaikkialla. Lisäksi Torreviejassa saa palvelua monissa kaupoissa, pankeissa ja virastoissa myös suomeksi. Torreviejan kasvu on ollut voimakasta: 50 000 asukkaan raja ylitettiin vuonna 2000 ja nyt asukkaita on yli sata tuhatta. Tämä tekee alueesta mielenkiintoisen myös sijoitusmielessä. Uudistuotanto on vahvaa ja asunnot käyvät kaupaksi hyvin. Torreviejan alueella on monia harrastusmahdollisuuksia rauhallisesta rantalöhöilystä vauhdikkaaseen aktiivilomaan. Ja mikä tärkeintä, aurinkoisia päiviä on noin 300 vuodessa.

 

Millaista asuntoa etsitte?

Täyttäkää tästä lomake niin otamme teihin yhteyttä.

 

Tietoa golfkentistä ja golfmatkoista:

http://www.projennitravels.fi/

Lentoyhtiöitä:

www.norwegian.com/fi

www.ryanair.com/fi

Huvipuistoja:

www.terramiticapark.com

www.torrevieja.aquopolis.es

Karttoja:

http://www.torreviejainformation.com/maps-for-torrevieja

 

 

Välityksessämme on satoja asuntoja. Ota yhteyttä tai täytä lomake